Acte de lliurament de premis 2013

Magatzems generals del Dipòsit i un remer
El proper dia 11 de desembre de 2013, a les 19h, tothom està convidat a l’acte de lliurament de premis de Wiki Loves Monuments en les diverses categories organitzades per Amical Wikimedia i els patrocinadors. Serà en el Palau de Mar, plaça de Pau Vila número 3, de Barcelona. L’edifici, antics Magatzems Generals del Dipòsit, és un dels monuments, una obra industrial eclèctica del segle XIX protegida com a bé cultural d’interès local, actualment seu del Museu d’Història de Catalunya.

Esperem comptar amb la presència dels finalistes en les diverses categories, els patrocinadors, el jurat i l’organització. Desitgem sort a tots els finalistes, l’enhorabona per endavant als guanyadors que seran anunciats durant l’acte, l’agraïment als patrocinadors, a tots els col·laboradors i al jurat a qui hem donat molta feina gràcies a l’entusiasme de tots els participants que han ajudat a difondre el nostre patrimoni. Esperem que sigui una festa per a tots els assistents, una oportunitat per a tots els que estimem els monuments.

Els comentaris estan tancats.