Wiki Loves Monuments 2013

Noia fent fotos al Pont Vell de Sant Joan de les Abadesses

Noia fent fotos al Pont Vell de Sant Joan de les Abadesses

Wiki Loves Monuments és un concurs fotogràfic internacional sobre els monuments del patrimoni cultural que es duu a terme durant setembre. El 2010 va començar als Països Baixos, el 2011 va tenir un àmbit europeu i des de 2012 el concurs és mundial!

L’any passat va ser un èxit de participació a l’àmbit català, però encara es pot millorar en aquesta nova edició. Tothom hi pot participar per millorar la Viquipèdia i per donar a conèixer el patrimoni local que es pot trobar a tot arreu. Només heu d’observar allò que teniu prop de casa i ajudar a difondre-ho.

Hi haurà premis locals i la millor selecció entrarà en premis internacionals. Aquí mateix us anirem informant.

Els comentaris estan tancats.