Guanyador Girona 2012

Gràcies al Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb la col·laboració del Club Carpe Diem, la millor foto Wiki Loves Monuments de la província de Girona disposa d’un premi especial. El jurat ha decidit que el guanyador del premi Girona 2012 és Jordi Bertran per la seva foto de Sant Pere de Rodes sobre un fons panoràmic.

Cal destacar altres tres finalistes seleccionades del total de 4.935 fotos aportades en aquesta categoria. L’any passat una foto del castell de Sant Ferran de Figueres ja va estar entre les 12 finalistes europees. Gràcies a l’organització federal del concurs, les fotos de les Comarques Gironines entren en la valoració de diferents jurats amb diferents possibilitats de premis. La foto guanyadora de Girona més una de les finalistes està entre les 10 fotos seleccionades pel jurat espanyol per entrar en la ronda final internacional. Els donem la nostra enhorabona i els desitgem sort.

Sant Pere de Rodes - Alt Empordà - Girona

Guanyador: Monestir de Sant Pere de Rodes (Alt Empordà)
Autor: Jordi Bertran

CastellRequesens4

Interior del castell de Requesens (Alt Empordà)
Autor: Mikipons

Sant Valentí de Salarça

Església romànica de Sant Valentí de Salarça (Ripollès)
Autor: Jordiipa

Pont Besalú 1

Conjunt històric de Besalú vist des del pont (Garrotxa)
Autor: Mikipons

Els comentaris estan tancats.