Les Comarques Gironines tenen molts premis

Cavallerisses del Castell de Sant Ferran de Figueres

Foto de Figueres, per Asarola, 11è finalista europeu del 2011.


El concurs Wiki Loves Monuments està organitzat de forma federativa de forma que hi poden haver diversos premis a diferents nivells i en diferents categories. Els fotògrafs de monuments de les Comarques Gironines estan d’enhorabona: poden optar fins a 5 premis!

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ja va col·laborar en l’edició del 2011. Aquest any renova el seu compromís en la promoció del patrimoni cultural oferint una estada en un hotel de la zona a la millor foto d’un monument de les Comarques Gironines. Però això no és tot. Aquesta nova categoria s’afegeix a les altres existents tenint més opcions.

En total són 6.800 monuments que us esperen, entre la Costa Brava i el Pirineu… tot un món d’art, cultura i història!

Els comentaris estan tancats.