Europeana premia les fotos GLAM

Logo d'Europeana

Logo d’Europeana

De tots els concursos de fotografia existents, Wiki Loves Monuments és ben particular. No només perquè se centra en els monuments del patrimoni cultural, sinó també perquè està organitzat de forma federativa per voluntaris de Wikimedia d’arreu del món.

L’aspecte federatiu significa, entre altres coses, que els participants poden guanyar premis a diferents nivells, local o internacional.

Ens complau informar que un d’aquests premis serà patrocinat per Europeana, un portal d’Internet amb més de 10 milions de llibres, quadres, pel·lícules i objectes de museu, que també ens va donar suport l’any passat amb el premi especial Art Nouveau. Però això no és tot!

Aquest any, Europeana patrocinarà un nou premi en la categoria GLAM, fotografies d’edificis de galeries, biblioteques, arxius i museus de tot el món. Aquestes imatges es recullen en una categoria específica a Wikimedia Commons. A més, Europeana organitzarà una exposició virtual de les millors fotos que estarà disponible al públic en el seu lloc web. Vegeu més informació en el blog d’Europeana (en anglès).

Agraïm a Europeana el seu suport continu a Wiki Loves Monuments, i desitgem molta sort a tots els participants en aquesta categoria especial!

Original publicat en anglès per Tomasz a wikilovesmonuments.org

Els comentaris estan tancats.