Aplicació per a Android

Descarregueu l’aplicació

Aquest any, a més de poder participar a través de les vies conegudes, podeu carregar les fotos directament des d’un mòbil Android gràcies a una aplicació desenvolupada per la Fundació Wikimedia.

L’aplicació mostra els monuments que teniu al voltant i permet carregar directament o en diferit los fotos del mòbil a Wikimedia Commons amb el propi compte d’usuari i amb totes les plantilles i metadades preparades pel concurs Wiki Loves Monuments. Podeu descarregar-vos l’aplicació oficial i gratuïta App WLM Android aquí.

L’aplicació està disponible en diferents llengües, inclòs català, segons la configuració del dispositiu mòbil que depèn de cada fabricant. Si voleu configurar-lo en català, vegeu les instruccions de Softcatalà.

Entre altres opcions, podreu cercar monuments per país, regió o municipi, o per la localització actual, completar les dades de la foto per al concurs, carregar-la directament o desar-la per carregar-les totes en diferit estalviant costos de transferència de dades.

Proveu-la! Us ho volem posar fàcil.

1 Main Screen 2 Map View - San Francisco 3 List View - France 4 Monument Detail - Rialto

Text per David Parreño

Els comentaris estan tancats.