Premi Catalunya 2012

L’edició del 2011 de Wiki Loves Monuments a Catalunya va ser tot un èxit amb més de 8.000 fotografies de 2.000 monuments diferents. Per la nova edició del 2012 tenim el repte de superar-ho i comptem de nou amb la col·laboració de la Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya.

Com a novetat per aquest any, hem ampliat les llistes de monuments a tot l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Us proposem més de 28.000 monuments per fotografiar. Segur que n’hi ha prop de casa! És una gran oportunitat per descobrir el nostre patrimoni i per donar-lo a conèixer a tot el món. Aquesta és la raó de ser de la Viquipèdia i desitgem comptar amb la col·laboració de tothom amb les seves petites, o grans, aportacions.

Com a complement, amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni es realitzarà una marató d’edicions en diferents espais del patrimoni monumental. Serà una oportunitat per visitar-lo, fotografiar-lo i escriure articles col·laborativament sobre monuments. A més, pensem fer diferents gimcanes fotogràfiques pel territori que anunciarem en el seu moment.

Un jurat seleccionarà la millor fotografia d’un monument de Catalunya i rebrà com a premi un iPad valorat entre 400 i 500 €.

Els comentaris estan tancats.