Esdeveniments locals

Hi ha monuments a tot arreu, i és molt fàcil participar! Però és sens dubte molt més divertit anar en grup, explorar els monuments de la ciutat i assegurar-se que tots estan fotografiats. Això és exactament el que pretenem amb els Wiki takes, unes gimcanes fotogràfiques en una zona determinada.

Dins de Wiki Loves Monuments organitzem esdeveniments d’un dia on la gent pugui trobar-se i conèixer plegats la zona una mica millor. Depenent de les circumstàncies locals pot estar més o menys organitzat (amb rutes previstes per fer a peu o bé aquí teniu la llista i que us divertiu!). L’objectiu comú és, per descomptat, fer un munt de fotos i passar-s’ho bé tots plegats.

Aquests esdeveniments locals són una gran oportunitat per conèixer als viquipedistes, si encara no els coneixeu. En general estan oberts a la participació de tothom i en general de forma gratuïta. Vegeu les pàgines amb més informació per a cada cas.

Si us agradaria participar en un esdeveniment local, o esteu disposats a ajudar en la seva organització, vegeu la llista a continuació o poseu-vos en contacte amb la seva organització. Us proposem dos esdeveniments propers i els altres que s’estan organitzant arreu d’Europa, sense que sigui una llista tancada:

D’altres d’arreu d’Europa anunciats per les seves organitzacions:

Esdeveniments passats:

Els comentaris estan tancats.