Premi Euroregió Pirineus Mediterrània

Wiki Loves Monuments ofereix diferents premis a diferents nivells: local, estatal o europeu. L’Euroregió Pirineus Mediterrània proposa una altra possibilitat: un premi transfronterer per la millor foto de l’euroregió formada per Catalunya, Illes Balears, Llengüadoc-Roselló i Migdia-Pirineus.

Les euroregions són estructures de cooperació entre territoris situats a diferents estats europeus. El propòsit és promoure els interessos comuns i construir lligams que facilitin la integració regional. Una de les línies d’actuació és la promoció de la cultura i el patrimoni.

L’Euroregió Pirineus Mediterrània patrocina Wiki Loves Monuments oferint una càmera reflex digital CANON PowerShot G12 per a la millor foto d’un monument de l’Euroregió. Els comitès català, espanyol i francès treballen conjuntament per l’organització d’aquesta nova categoria de participació en el concurs.

Una bona mostra de la diversitat del patrimoni de l’Euroregió Pirineus Mediterrània són el monuments declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO: coves prehistòriques, construccions romanes, esglésies medievals, fortificacions renaixentistes o arquitectura modernista. Això és Europa! Un mosaic cultural i una bona oportunitat per als fotògrafs.

Els comentaris estan tancats.