Premi patrimoni.gencat

patrimoni.gencat és un portal web impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a través de la Direcció General de Patrimoni Cultural, que té com a objectiu difondre el patrimoni cultural català de forma amena i directa. En la línia de col·laborar en diferents projectes a fi d’ajudar a la difusió en xarxa del patrimoni cultural català, patrimoni.gencat col·labora també amb Wiki Loves Monuments. Des d’un bon començament hem tingut la seva ajuda per preparar la informació dels monuments a la Viquipèdia. Ara, a més, ofereixen com a premi pel concurs un iPad valorat en 500€.

El participant que aporti la millor fotografia d’un monument de Catalunya, escollida per un jurat format per viquipedistes, fotògrafs i professionals del patrimoni, guanyarà aquesta tauleta electrònica. Aquest premi s’afegeix al ja existent per a la categoria de monuments de Catalunya i és independent d’altres premis als quals poden optar els participants d’aquest concurs.

Les millors fotografies de monuments catalans que participin al concurs seran incloses per la Direcció General del Patrimoni Cultural a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Els comentaris estan tancats.