Premi puntCAT

Logo Fundació puntCATLa Fundació puntCAT és una entitat privada sense ànim de lucre ni filiació política que té per finalitat, a més d’activitats relacionades amb el nom de domini .cat, la promoció de la llengua i la cultura catalanes a l’àmbit d’Internet i de les noves tecnologies de la informació. En la línia de col·laborar en diferents projectes a fi d’ajudar a desenvolupar la Societat de la Informació catalanoparlant, la Fundació puntCAT col·labora també amb Wiki Loves Monuments i ofereix com a premi un centenar de codis de descompte del 50% en l’alta o renovació de dominis .cat, a més de trenta samarretes puntCAT.

Els setanta-cinc participants que aportin més monuments diferents fotografiats de l’àmbit catalanoparlant, els Països Catalans, rebran el seu premi puntCAT. Vint-i-cinc codis de domini més seran distribuïts entre els guanyadors seleccionats pel jurat per la seva qualitat i entre els participants més destacats a criteri de l’organització. Les samarretes seran distribuïdes entre els participants dels diferents esdeveniments que s’organitzin durant el mes setembre al voltant del concurs.

Aquests codis no seran acumulables, així podran arribar al màxim de gent, però seran independents d’altres possibles premis. El valor final de cada codi varia en funció del registrador de dominis que s’esculli. Vint d’aquests codis beneficiaran a les persones que ja tinguin un .cat i el vulguin renovar a meitat de preu per un any més. Amb els vuitanta restants es podrà registrar un nou domini al 50% del preu per a l’ús que un desitgi, sigui per a construir la pròpia pàgina o per redirigir a un bloc o correu. Els codis oferts caduquen el 31 de març del 2012. A la pàgina http://queferambun.cat es pot trobar més informació útil per a treure profit a un domini.

Per a més informació, vegeu http://www.fundacio.cat, i podeu participar de la comunitat puntCAT des de http://www.totssom.cat.