Premi Andorra

patrimonicultural.ad
Departament de Patrimoni Cultural
Logo de Naturlandia
Logo de Caldea

Andorra és un cas singular dins del món de la Viquipèdia. El passat mes de març celebràvem els 10 anys dels primers articles escrits en llengua no anglesa i fets per un andorrà. El proper mes de setembre Andorra serà un dels 17 estats participants en la primera edició europea de Wiki Loves Monuments. El concurs a Andorra és organitzat per l’associació Amical Viquipèdia amb el suport de viquipedistes andorrans i amb la col·laboració del Departament de Patrimoni Cultural del Ministeri de Cultura d’Andorra.

A més de col·laborar en la promoció de l’esdeveniment i amb la seva organització, el Departament de Patrimoni Cultural ofereix un lot de premis familiars pel guanyador de la millor foto d’un monument d’Andorra. Aquest premi consisteix en:

    • Un lot de llibres de temàtica andorrana
    • Passaports de Museus[1]
    • Entrades per al Bus turístic[1]
    • Baixades en Tobotronc i un itinerari de natura guiat a Naturlandia[1]
    • Entrades per a l’Espai Termolúdic Caldea[1]

[1]: Per al guanyador i acompanyants (fins a un màxim de 5 persones)

La foto guanyadora més nou accèssits escollits per un jurat local formaran la preselecció per entrar també en el concurs europeu on tindran opcions per a més premis.

Més informació a http://www.patrimonicultural.ad/

Els comentaris estan tancats.