Premi especial al millor vídeo

Logo d'Open ImagesActualment la Viquipèdia disposa d’un petit nombre vídeos (menys d’un 0,1% de tots els fitxers de Wikimedia Commons són fitxers de vídeo).  Open Images és una plataforma de fitxers lliures que ofereix l’accés en línia de material d’arxiu audiovisual per estimular la reutilització creativa. Aquesta plataforma destaca pel seu elevat nombre de noticiaris holandesos del segle XX. Aquests clips també han estat carregats a Wikimedia Commons perquè puguin ser utilitzats en articles de la Viquipèdia.

Open Images vol promocionar els vídeos lliures patrocinant un premi especial al millor vídeo europeu carregat com a part de Wiki Loves Monuments 2011. Les regles són similars a les del concurs general:

  • Obra i càrrega pròpia
  • Carregat el setembre de 2011
  • Publicat amb una llicència lliure
  • Presència d’un o més monuments

Sigueu creatius! La gent de Video on Wikipedia disposen d’un tutorial sobre com carregar un vídeo a la Viquipèdia.

Text original en anglès

Els comentaris estan tancats.