Premi Modernisme

Reptil Parc Guell Barcelona

Les obres d'Antoni Gaudí són un bon exemple del Modernisme

Europeana és un portal d’Internet que dóna accés a milions de llibres, pintures, pel·lícules, objectes de museu i documents d’arxiu que han estat digitalitzats per tot Europa.[1] A més de patrocinar un dels premis europeus de Wiki Loves Monuments, Europeana ofereix també un premi especial al Modernisme.

El Modernisme o Art Nouveau és un estil d’art popular per tot Europa al voltant del 1900. La majoria dels països europeus tenen exemples d’arquitectura modernista amb edificis protegits com a patrimoni cultural. Europeana està preparant una exposició virtual col·lectiva d’aquest patrimoni europeu.

Per donar a llum aquesta exposició, Europeana patrocinarà un premi especial a la millor fotografia europea d’un monument d’estil modernista presentada al concurs Wiki Loves Monuments. Aquest premi serà addicional i independent dels altres oferts tant a nivell local com europeu, sempre que es compleixin les condicions del concurs. És una oportunitat més de guanyar un premi i un incentiu més per participar-hi.

Text original en anglès

Els comentaris estan tancats.